superior

Destinacions

“Jo també vull sentir Lleida” arriba a Barcelona, València, Madrid i Sant Sebastià

Autobusos urbans de Barcelona, València, Madrid, Sant Sebastià i Lleida promocionen l’oferta turística lleidatana. La campanya forma part de les actuacions de promoció del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida d’aquest any i té un pressupost de 500.000 euros, que inclou suports de premsa escrita, ràdio, televisió i internet i publicitat exterior als autobusos.

Setanta autobusos de gran format recorreran Barcelona i àrea metropolitana, dos València, deu Madrid, quatre a Sant Sebastià i un altre a Lleida. Si l’any passat ja hi va haver autobusos a Barcelona, aquest any són de format més gran i l’experiència s’estén a València, Madrid, Sant Sebastià i Lleida.

Dels cinquanta autobusos de Barcelona ciutat, dos són articulats i aniràn completament retolats. Cobriran les principals línies de Barcelona. La contractació de suports publicitaris tindrà una incidència especial a Catalunya perquè de la comunitat autònoma procedeix el 60% del públic que anualment visita les comarques lleidatanes i també perquè la situació econòmica actual fa pensar que s’incrementaran els destins de més proximitat.

La Diputació també ha buscat promoció en alguns mitjans de comunicació de premsa escrita i internet del sud de França per reforçar l’acció de comunicació en aquesta zona veïna francesa de la qual cada any arriba un bon nombre de turistes./Ag. EP

Back to top button