superior

Turismo Navarra

Nou portal per fomentar el turisme MICE a Navarra

Pamplona Congressos” és el nou web de l’Ajuntament de Pamplona dirigit a professionals i entitats, en el qual es troba la informació necessària per organitzar i celebrar un congrés a la ciutat.

http://congresos.pamplona.es compta amb la col•laboració del Govern de Navarra, Baluarte i empreses del sector privat relacionades amb el turisme de congressos. El principal objectiu d’aquesta iniciativa és continuar treballant per a la difusió i promoció de la ciutat –integrada a la xarxa de ciutats de congressos Spain Convention Bureau- i de Navarra com a destinació de turisme professional.

Aquest portal, traduït al basc, anglès i francès, compta amb tres apartats de rellevància: ‘Com organitzar un congrés’, amb els mitjans que es posen a la disposició dels qui trien Pamplona per a les seves activitats; ‘Esdeveniments corporatius’, amb altres plans, sobretot turístics, que ofereixen Pamplona i Navarra; i ‘Garantia d’èxit’, que mostra les infraestructures i els serveis de qualitat de la ciutat. A Pamplona Congressos, a més de professionals i entitats, tenen cabuda també propostes de qualsevol persona que vulgui organitzar un congrés, una jornada o un esdeveniment a la ciutat.

La Comunitat Foral és una destinació ideal per realitzar congressos, convencions i viatges d’incentius. Per a més informació, www.turismo.navarra.es o Telf 848 420 420./Notícia emesa per Turismo de Navarra

[HOME]

Back to top button