superior

EmpresesTransport

La policia immobilitza un autocar de la low cost Megabús

El xofer de l’autobús de la companyia de baix cost megabus.com que cobria el trajecte Barcelona-Tolosa-Londres havia falsificat la documentació de transport.

Més de 60 passatgers que viatjaven en el bus es van quedar a peu de carretera, en una estació de servei de la província de Girona, després de ser detingut el conductor. L’empresa no va facilitar un nou conductor ni transport alternatiu als seus clients.

Amb la falsificació de la targeta de transport el xofer, de nacionalitat britànica, realitzava més hores de conducció de les permeses i no complia amb el descans mínim del conductor amb el consegüent perill. Megabus va començar a operar el transport per carretera el juliol entre les ciutats de Barcelona, París, Tolosa i Londres amb tarifes agressives de baix cost. Destina un percentatge dels seients a clients que paguen 1,5 euros per trajecte.

Aquesta companyia va aixecar les reticències del sector d’autocars perquè considerava que aquests preus no són sostenibles. Quan es va fer el llançament de la nova activitat de megabus.com, la directora general de l’operador de baix cost a Europa, Elisabeth Esnouf, va declarar que la venda de bitllets tan barats és possible perquè utilitzen vehicles de 72 seients en lloc dels 49 d’un autocar estàndard, perquè els autocars “estan funcionant a tota hora, i són vehicles nous”. Megabus vol emular les companyies aèries de baix cost i ha apostat per Barcelona pel seu atractiu turístic i la gran presència d’estudiants, potencials clients.

Articles relacionats

Back to top button