AllotjamentDestinacions

Càmpings de Girona: reinvertir i reinventar-se

En aquest darrer any, els càmpings gironins han invertit 14 milions d’euros en nous equipaments, serveis i millora d’instal•lacions. L’objectiu: mantenir el lideratge i aconseguir atraure cada cop més turisme de qualitat. La gran majoria de càmpings ha invertit cadascun entre 65.000 i 100.000 euros i, en el cas dels més grans, la xifra supera el milió d’euros per càmping.

A més de les inversions, destaquen iniciatives com ara el Càmping Experience, impulsat per l’Associació de Càmpings de Girona. Es tracta del primer pack dels càmpings creat pel sector que té per objectiu potenciar el turisme de proximitat. Inclou una activitat per fer en parella, en família o amb amics i una estada de dos nits en un exclusiu bungalou. Aquest pack s’ha editat en català, castellà, francès i anglès.

Una altra eina de promoció és la nova guia de butxaca que ha editat l’associació, amb les característiques de cadascun dels càmpings que té adherits, els segells de qualitat de què disposen i rutes de passejades pel territori, de descoberta de platges, coves i les estacions d’esquí.

L’Associació de càmpings de les comarques de Girona compta amb 76 associats i ofereix prop de 120.000 places d’ allotjament. El total de places d’allotjament de càmpings de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada.

Articles relacionats

Back to top button