Beques de Turisme de Catalunya per fer estades formatives a l’estranger

El proper 30 de setembre s’acaba el període per sol•licitar una de les 15 beques de Turisme de Catalunya, destinades al desenvolupament a l’estranger d’accions promocionals i de suport a la comercialització de productes turístics per a l’any 2010.

Els candidats poden optar per anar als Centres de Promoció Turística (CPT) de Turisme de Catalunya al Regne Unit (2 beques a Londres ), Alemanya (3 beques a Frankfurt); França (5 beques a París); o Bèlgica (3 beques a Brussel•les). També s’atorgarà una beca destinada al Punt d’Informació Turística de Catalunya a Madrid i una més al de Perpinyà.

Per accedir a la convocatòria cal posseir una titulació universitària oficial de grau mitjà o superior (diplomats o llicenciats), conèixer l’idioma oficial del país destinatari i no tenir més de 30 anys, entre d’altres requisits.

La durada de les beques és de 14 mesos cadascuna, amb la possibilitat d’una pròrroga de 12 mesos més. La dotació econòmica oscil•larà entre els 17.500€ i els 26.500€.

Segons informa Turisme de Catalunya, aquesta serà la 13a promoció de becaris. Fins ara ja han gaudit d’aquestes beques gairebé 120 titulats universitaris.

Més informació: www.catalunyaturisme.com

0 0 0