superior

AAVV i TTOO

ACAVE crea una plataforma B2B per comercialitzar el Pirineu de Lleida

150 agents de viatges de tot Espanya han descobert l’oferta de Pirineu lleidatà utilitzant una plataforma B2B que connecta a les agències receptives de Lleida amb les emissores vinculades a ACAVE.

Es tracta d’una iniciativa entre el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i l’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE) per la qual la plataforma http://aralleida-acave.com/ , en format webinar, mostra les propostes turístiques perquè les agències les coneguin i comercialitzin.

El responsable de Promoció i Màrqueting del Patronat, Juli Alegre, destaca que la destinació que s’ha presentat als agents de viatge és totalment segur i que es troba a més de 100 quilòmetres de distància dels focus de COVID19 detectats a Lleida capital i en la comarca del Segrià.

ACAVE és la principal patronal de el sector a Espanya amb més de 500 agències associades. El seu president, Martí Sarrate, ha destacat durant la presentació de l’oferta “el paper fonamental de la província en el sector turístic nacional especialment pel seu turisme actiu i el patrimoni cultural inigualable de la zona”.

Operadors especialitzats en les zones lleidatanes de Solsona, Vall d’Aran, Vall de Boí, i Pirineu de Lleida han donat detalls als agents. Entre aquests detalls: el Romànic, el barroc, la catedral i el nucli antic de la ciutat de Solsona; l’oferta de guies de muntanya per itineraris personalitzats al parc nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici que proposa l’empresa de turisme actiu Camins; els serveis de turisme actiu que ofereix Outdoor Adventour al Pirineu de Lleida per a grups privats i MICE; el circuit de 6 jornades de travessa per la comarca del Pallars Sobirà que inclouen senderisme, esports d’aventura, ràfting, gastronomia que proposa Viatges Lleida; i els paquets de Astroturisme que combina l’activitat a l’aire lliure i la gastronomia amb gaudir dels cels estrellats i l’astronomia que ofereix l’empresa Tu i Lleida.

Articles relacionats

Back to top button