superior

Destinacions

Catalunya fa un dels millors màrquetings turístics del món

En el darrer any l’estratègia de màrqueting de la destinació turística ‘Catalunya’ està rebent diversos reconeixements internacionals. Només en una setmana ha rebut fins a tres distincions que la situen com a la millor del món en màrqueting turístic esportiu, gastronòmic i de turisme sostenible.

A la World Travel Market (WTM), Catalunya ha rebut el premi a la millor destinació de turisme esportiu del món. El Global Sport Tourism Summit ha lloat la feina que està fent l’Agència Catalana de Turisme (ACT) per promocionar el turisme esportiu i ha posat com exemple la disciplina del ciclisme. El guanyador del Tour de France, del Giro d’Itàlia i Campió del Món en ciclisme, Stephen Roche, ha estat l’encarregat de lliurar el premi. Roche ha qualificat a Catalunya “com el millor lloc del món per practicar ciclisme”.

En la mateixa fira l’Agència Catalana de Turisme ha rebut el distintiu WRTD (World Responsible Tourisme Day) que avala la tasca de Catalunya en la implementació i la promoció del turisme accessible i el turisme per a tothom. En aquests cas ja són cinc anys consecutius que els impulsors de la iniciativa “Dia del turisme responsable” escullen la destinació catalana a la WTM.

Aquests guardons se sumen a un tercer rebut justament una setmana abans a Dublín. L’ACT va rebre el premi “Hall of Fame on Gastronomy, Tourism and Culture”, en la categoria de sector públic, en el marc del Fòrum TouRRoir, que va ser lliurat pel Ministre d’Exteriors d’Irlanda. I és que aquest any Catalunya també ostenta el reconeixement de Regió Europea de la Gastronomia.

Octavi Bono, director general de Turisme, ha agraït aquests premis manifestant “que posen en valor la bona feina que es fa en matèria turística a Catalunya, no només des de les institucions públiques, sinó també des del sector privat”.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button