superior

Empreses

El client internacional és l’assignatura pendent de PortAVentura

Un dels objectius de PortAventura és incrementar el nombre de turistes estrangers que s’allotgen en els seus hotels. L’afluència de clients forans al parc encara pot créixer però sobretot la dels que fan estada en els seus hotels.

Ferrari Land i Cirque du Soleil són marques conegudes a nivell mundial a les que es vol lligar PortAventura per aconseguir transcendència internacional. Actualment els visitants estrangers no passen del 40% i això fa que el seu negoci tingui una base totalment nacional amb el 60% dels clients. Per al parc arribar a un equilibri del 50% seria la fita per al 2017. Però la diferència és encara més gran en quant als allotjats en els cinc hotels del complex. Els estrangers difícilment superen el 25% dels clients.

El mes d’abril entrarà en funcionament el nou espai Ferrari Land i podria ser l’impuls definitiu per créixer internacionalment. Itàlia i Alemanya són els mercats on tenen posades les seves esperances. PortAventura té l’exclusivitat d’explotació de la marca per un parc temàtic a Europa fins el 2030. Seran 13 anys d’intenses promocions i inversions en publicitat i màrqueting a l’exterior. La marca automobilística pot donar més projecció que la que té l’actual PortAventura, bastant desconegut fora de les nostres fronteres.

Per altra banda, Cirque du Soleil podria tornar a oferir espectacles durant el 2017 després de l’aturada d’aquest any. En 2013 es va anunciar l’acord entre el circ canadenc i PortAventura que el convertia en el primer parc temàtic d’Europa amb un espectacle estable de la companyia.

Articles relacionats

Back to top button