superior

Formació

El Cirque du Soleil a Port Aventura

L’acord Del Cirque du Soleil amb PortAventura el converteix amb el primer parc temàtic d’Europa amb un espectacle estable de la companyia. Les actuacions diàries que tindran lloc els mesos d’estiu al parc. 2014 serà un període de prova, si té l’acceptació esperada per part del públic podria convertir-se en una presència permanent.

Instal•larà una vela amb capacitat per 2.400 espectadors i oferirà l’espectacle Kooze que combina les acrobàcies amb actuació de pallassos. Port Aventura suma així un nou valor que li permeti atreure més públic internacional i reduir la dependència del client nacional. L’estratègia del parc és inaugurar una nova atracció cada any i en 2014 serien dues les novetats: l’atracció i l’espectacle de la companyia.

Cirque du Soleil ja té seu estable en altres centres d’entreteniment mundial, com és el cas de Las Vegas. Algunes fonts explicaven que BCN World estava negociant també amb el Cirque du Soleil perquè, al igual que a Las Vegas, s’instal•lessin en el seu futur complex. Aquest acord amb Port Aventura ho faria més possible atès que el propietari majoritari del parc, Investindustrial, també té interessos en el veí BCN World.

[HOME]

Articles relacionats

Back to top button