Tecnologies

Les ofertes online de viatges obstaculitzen la comercialització

El 20% dels usuaris d’Internet manifesten que quan troben a la xarxa un viatge que els interessa ho acaben comprant trucant per telèfon (7%) o acostant-se a una agència de viatges física (13%), segons l’estudi realitzat per Xperience Consulting.

L’anàlisi ha comparat la usabilitat i l’experiència d’usuari d’Atrápalo, eDreams, Lastminute, Muchoviaje i Rumbo. La recerca de viatges a través de les ofertes i els destacats que ofereixen els portals de les agències online impedeixen l’usuari trobar el viatge que busquen. Aquest problema és a causa de la rigidesa de les dates i les poques sortides aportades per a seguir la recerca fora de les promocions, conclou l’estudi.

El 81% dels usuaris estudiats s’informen dels viatges que van a realitzar en webs generalistes, no obstant això, només el 48% acaba comprant el viatge en aquestes webs. La majoria compra directament a la línia aèria o a l’allotjament que li ha resultat més interessant. La tònica segueix sent la utilització de les pàgines webs de viatges com cercadors d’informació.

L’estudi sobre el comportament dels usuaris davant les principals agències online també revela que els usuaris comparen entre 3 i 5 webs abans de decidir-se a comprar un viatge. El preu és un factor essencial en la decisió final de l’usuari.

De les 5 webs estudiades per Xperience Consulting Rumbo i Muchoviaje guanyen en eficàcia per a l’usuari a l’hora de comprar un viatge mentre que Atrapalo obtenen la millor nota en quant a navegació i informació.

Consulta l’estudi a l’apartat d’informes COMUNICATUR

Back to top button