superior

Tecnologies

Google segueix donant passes per incorporar-se al negoci de la intermediació turística

Google ja té en marxa el seu cercador de vols a Espanya després d’iniciar la implantació en el mercat nord-americà en 2011. De moment les recerques mostren les rutes i els preus i redirigeix als clients a altres portals perquè es realitzi la compra.

El gegant d’internet va avançant i es queda a un pas d’iniciar-se en la comercialització turística, una situació de conseqüències desconegudes. Google manté que no obté un benefici amb aquest servei i que no pretén competir amb els comercialitzadors actuals. Flight Search, l’eina de cerca de vols, permet filtrar els vols per diferents paràmetres, fer planificacions amb escales i comparar preus de múltiples companyies i dates.

La tecnologia que utilitza Google és similar a la dels metacercadors que operen actualment però amb l’avantatge que dóna ser el líder mundial de la recerca a Internet. Ara com ara, Flight Search està mostrant les ofertes sense condicionar les eleccions de compra i per tant el sector ho assumeix com una nova eina de recerca. L’amenaça apareixerà si canvia aquest comportament i decideix convertir-se en un competidor més en el negoci de la intermediació.

Flight Search està operatiu també per al Regne Unit, França, Itàlia i Països Baixos i està habilitada en diferents idiomes, entre ells l’espanyol, català, euskera i gallec.

[HOME]

Back to top button