superior

Fires i Congressos

El Girona Convention Bureau busca la força de Costa Brava

Des de la incorporació del Girona Convention Bureau al Patronat de Turisme Costa Brava Girona el gener d’aquest any, el club ha evolucionat cap a la modificació del nom per incorporar-hi el terme Costa Brava, que ha de millorar la capacitat d’identificació i situació del producte i atorgar-li prestigi i notorietat.

El nou nom comercial presenta una nova imatge corporativa, el llançament d’un catàleg de producte que incorpora els dotze membres que s’han adherit al club des de principis d’any, la producció de material de suport i l’adaptació del portal.

Actualment, el Costa Brava Girona Convention Bureau ofereix als seus 109 membres serveis com ara assessorament en l’elecció de centres congressuals, espais singulars, allotjament i altres serveis i activitats adreçats als organitzadors de congressos, convencions, reunions i viatges d’incentiu; ajut en l’elaboració de candidatures per a esdeveniments; assessorament en la confecció de programes i activitats per a delegats i acompanyants, entre d’altres.

Pel que fa al pla d’accions, destaca la participació en fires especialitzades, en deu workshops, i dues accions de relacions públiques.En el marc del suport a la comercialització, el Costa Brava Girona Convention Bureau desenvolupa un total de sis agendes de visites comercials personalitzades per a organitzadors de congressos i esdeveniments i també per a gestors de viatges i incentius de grans empreses a l’Estat espanyol i al sud de França.

Negocis a Sitges i Lleida

També d’altres indrets de Catalunya continúen impulsant el turisme de reunions. A Sitges, per exemple, el turisme de negocis va suposar l’any 2012 un impacte econòmic de 32,5 milions d’euros.El municipi va acollir 605 reunions i esdeveniments amb més de 36.500 delegats, xifra que va suposar 61.000 pernoctacions hoteleres.

En el cas de la ciutat de Lleida, ha estat escollida per l’Associació d’Empreses Organitzadores de Congressos i Reunions com a seu del congrés estatal d’aquesta entitat l’any 2016. La Llotja aplegarà uns 250 organitzadors d’esdeveniments d’arreu de l’Estat espanyol.

[HOME]

Back to top button