superior

Aeri

Huguet demana al Govern dels Emirats Àrabs que participi en la privatització de El Prat

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha demanat al ministre d’Economia dels Emirats Àrabs, Sultan Al-Mansouri, que es plategi participar en la futura privatització de l’aeroport de Barcelona.

Segons informen en un comunicat oficial, Huguet ha fet aquesta petició al ministre d’Economia perquè Dubai és el principal hub de l’Orient Mitjà. Els 26.430.000 passatgers acumulats a El Prat fins l’octubre posa en dubta que l’aeroport pugui tancar l’any amb més de 30 milions, límit marcat pel Govern Central per donar entrada en la gestió de l’aeroport a l’administració catalana i al sector privat. El conseller ha mantingut aquesta trobada en el marc de la missió empresarial que realitza als Emirats Àrabs acompanyat d’empreses catalanes.

Huguet està aprofitant els seus viatges institucionals a l’estranger per anunciar propostes impactants vinculades al desenvolupament turístic del país. Durant el mes d’octubre, en un viatge a la Xina, va proposar l’expedició d’un “visat express” per als potencials turistes xinesos que tinguessin una targeta Visa Or (llegir noticia a COMUNICATUR)

Back to top button