superior

DestinacionsEmpreses

S’associen 130 establiments de la ciutat de Tarragona en una nova entitat

Aquest mes de febrer s’ha presentat la nova Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat formada per 130 establiments de restauració.

La junta de l’AEH Tarragona Ciutat la constitueixen restaurants de referència de la ciutat. Fins ara el sector tenia una representació dispersa i la nova associació ofereix una interlocució única que facilita el seu paper de lobby davant l’administració. L’AEHT té “el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector” i “multiplicar la seva capacitat de resolució dels seus problemes”.

Durant les properes setmanes es presentarà la junta completa. Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, ha explicat que la ciutat necessitava una entitat pròpia i amb la creació de l’associació a la capital es conforma una xarxa de representativitat més forta a la província.

Pintado ha recordat el creixent nombre d’associacions locals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen: “Hem renovat AEH Cambrils, creat l’AEH Salou i ben aviat AEH Conca de Barberà. Els representants de cada entitat local ens trobem cada mes a la junta de l’associació provincial i això permet estar sempre connectats i que la veu del territori es trobi periòdicament i creixi en equip”

L’associació començarà creant una agenda d’esdeveniments gastronòmics a Tarragona. En aquest sentit, Xavier Jornet, president de l’Associació Hotelera de Tarragona, ha remarcat la satisfacció per la creació d’aquesta nova associació. “Esperàvem aquesta nova associació perquè en l’experiència turística la gastronomia és un dels elements principals. Això facilitarà poder crear dinàmiques de treball conjuntes i oferir productes específics pels turistes”.

Articles relacionats

Back to top button