superior

Mercats

Els israelians són els principals visitants estrangers del parc d’Aigüestortes

Un de cada tres turistes internacionals que rep el Parc Nacional d’Aigüestortes arriba d’Israel. La xifra és realment sorprenent i és una tendència dels últims anys.

A banda de la ciutat de Barcelona, el client israelià està molt interessat pels Pirineus. Tant és així que en el parc superen als visitants francesos que representen el 20%. L’any passat van ser 552 mil visites a Aigüestortes, dels quals un 19% són estrangers i d’aquests, més de la meitat són israelians i francesos. El 76% dels visitants l’aporten persones procedents de Catalunya.

En aquest sentit, en els últims cinc anys els turistes d’Israel s’han multiplicat per dos a Catalunya.

La distribució dels visitants de l’únic parc nacional que hi ha a Catalunya mostra forts pics durant els períodes de setmana Santa, als mesos de juliol i agost i durant les festivitats d’octubre i novembre. El perfil de visitant és una persona de 26 a 45 anys (37%), que ha passat entre 4 i 7 dies a la zona (48%) realitzant principalment activitats de senderisme així com descansar i gaudir de la natura del Parc. En la majoria dels casos (97%), la visita al Parc ha complert bastant o molt les expectatives de visita.

Articles relacionats

Back to top button