Mercats

Els israelians són els principals visitants estrangers del parc d’Aigüestortes

Un de cada tres turistes internacionals que rep el Parc Nacional d’Aigüestortes arriba d’Israel. La xifra és realment sorprenent i és una tendència dels últims anys.

A banda de la ciutat de Barcelona, el client israelià està molt interessat pels Pirineus. Tant és així que en el parc superen als visitants francesos que representen el 20%. L’any passat van ser 552 mil visites a Aigüestortes, dels quals un 19% són estrangers i d’aquests, més de la meitat són israelians i francesos. El 76% dels visitants l’aporten persones procedents de Catalunya.

En aquest sentit, en els últims cinc anys els turistes d’Israel s’han multiplicat per dos a Catalunya.

La distribució dels visitants de l’únic parc nacional que hi ha a Catalunya mostra forts pics durant els períodes de setmana Santa, als mesos de juliol i agost i durant les festivitats d’octubre i novembre. El perfil de visitant és una persona de 26 a 45 anys (37%), que ha passat entre 4 i 7 dies a la zona (48%) realitzant principalment activitats de senderisme així com descansar i gaudir de la natura del Parc. En la majoria dels casos (97%), la visita al Parc ha complert bastant o molt les expectatives de visita.

Articles relacionats

Back to top button