Reportatges

Dia Internacional de la Dona

Avui, 8 de març, amb motiu de la celebració del “Dia Internacional de la Dona”, les persones que fem Comunicatur ens solidaritzem amb les reivindicacions de les dones de tot el món en pro de la igualtat, la justícia, la pau i el desenvolupament.

Les dones són artífexs de la història i de la societat en igualtat amb l’home. La Carta de les Nacions Unides, signada el 1945, recull el principi d’igualtat entre dones i homes. Malauradament, tot i els evidents avenços registrats des d’aleshores, encara queda molt per aconseguir. La discriminació, la desigualtat i la violència física i sexual estan massa presents en el nostre dia a dia.

Treballem per a que el turisme sigui, en essència, un escenari inclusiu, transversal i global d’intercanvi de cultures, gèneres i ideologies, i des de Comunicatur el volem reivindicar com a eina fonamental de creixement personal i col·lectiu el qual, sobretot, pot aportar el nivell de respecte i igualtat que hom necessita per a construir un món que sigui garantia de llibertat i tracte idèntic.

Avui no publiquem cap informació sectorial professional.

Articles relacionats

Back to top button