La ciutat de LLeida s’apunta a la moda dels “packs experiencials”

Turisme de Lleida comercialitza la seva oferta turística, cultural i gastronòmica de la ciutat amb els packs "Lleida Experience". L’objectiu: atreure un turisme de qualitat amb la complicitat i col.laboració de 45 empreses i agents de comercialització de producte.

Els nous paquets turístics de Turisme de Lleida se centren en cinc eixos: enogastronomia, city breaks, golf, paisatge i natura i wellness i estan disponibles, tant al web de Turisme de Lleida com a les agències de viatge que participen en el programa.

Els paquets "Lleida Experience" són dinàmics, es poden contractar online, i són oferts per agències i touroperadors potenciant la flexibilitat per adaptar-se en tot moment a les demandes del client.

La primera presentació comercial dels nous productes turístics lleidatans i pensada per impulsar la línia aèria Palma-Lleida, s’ha fet en el marc d’un workshop en què van participar 13 agències de viatges balears que es van entrevistar amb els professionals catalans.

Aquesta jornada ha estat la primera d’un conjunt de presentacions que es realitzaran tant dins de l’estat espanyol com en diferents punts de l’estranger per donar a conèixer la nova línia turística de Lleida.

[HOME]

0 0 0