superior

Destinacions

13% d’increment al pressupost del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

L’organisme de promoció turística de la Diputació de Lleida comptarà amb 5,45 milions d’euros de pressupost, un 13% més que l’any 2019.

La partida més important del pressupost del Patronat de Turisme és la dedicada a les campanyes publicitàries de la marca Ara Lleida. El patronat ha destacat, des de fa anys, per la projecció que realitza de la seva marca que és coneguda arreu gràcies a l’esforç que realitza l’organisme per posicionar-la. Aquest any destinarà 1.300.000 €, una dotació que s’incrementa més del 50% respecte l’any anterior que va ser de 845.000 €.

L’organisme té previst desenvolupar a aquest any 2020 més de 200 accions. La vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, ha explicat que el pressupost aposta per donar més suport en promoció als municipis i a les empreses turístiques. Articularan convenis i ajuts amb actors diversos com la Federació de Càmpings de les Terres de Lleida, la Federació de Turisme Rural, els consells comarcals, la Federació d’Hostaleria, entre d’altres.

La demarcació de Lleida, compta amb un Pla Estratègic de Turisme elaborat amb la col·laboració del sector turístic públic i privat del territori i el patronat té com a prioritat treballar en el seu desplegament aquest 2020. El pla té 4 eixos vertebradors: l’excel·lència, la responsabilitat social, l’ecologia i la innovació.

Articles relacionats

Back to top button