superior

Destinacions

Atemptat terrorista en el cor turístic de Barcelona

El centre de Barcelona, al cor turístic de la ciutat -la plaça Catalunya, La Rambla i el mercat de la Boqueria- ha patit un terrorífic atemptat reivindicat per Estat Islàmic que ha causat 13 morts i més de 100 ferits.

Entre les víctimes, desenes de turistes de tot el món. Les autoritats han habilitat el telèfon per a familiars de possibles afectats Tel. 900 400 012. Els hotelers de la ciutat han reaccionat ràpidament i ha ofert tota la seva col·laboració als turistes i ha habilitat un call center (24 hores) per donar servei als clients en col·laboració amb Turisme de Barcelona 932853832 y 932853834.

La capital catalana ja era objectiu d’Estat Islàmic. L’agost de l’any passat Comunicatur explicava com Barcelona era una de les icones turístiques amenaçades pel terrorisme jihadista. Formava part de la campanya d’amenaces i apareixia en un vídeo on fixaven com objectius espais turístics emblemàtics del món occidental.

L’atemptat ha tingut repercussió internacional i els mitjans de comunicació de tot el món estan fent seguiment de l’atac a Barcelona. L’objectiu de l’atropellament massiu era causar el màxim mal possible entre ciutadans i turistes en el cor de la ciutat turística.

Articles relacionats

Back to top button