superior

Destinacions

Regeneració i conscienciació a les platges del Maresme

Començada ja la temporada d’estiu, el Maresme treballa encara per rebre turistes i visitants en les millors condicions possibles.

Aquesta setmana han començat unes obres d’emergència a les platges de Cabrera de Mar, Premià de Mar, Vilassar de Mar i Montgat per millorar l’actual situació de manca de sorra. Les obres suposen una inversió de 2.245.000 euros, dels quals 1.345.000 corresponen al Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, 400.000 corresponen a la Generalitat i 500.000 al Port de Mataró. Els treballs acabaran a finals d’aquest mes de juliol.

A la platja, cap risc

També la seguretat i el civisme són temes que tenen presents al Maresme. La Diputació de Barcelona ha iniciat un tour teatral pel litoral de la província amb l’objectiu que els nens aprenguin a conèixer i minimitzar els riscos que hi ha a la platja, des de com evitar la picada de meduses fins a les deshidratacions, passant per la necessitat de protegir-se del sol o conèixer l’estat de la mar pel color de les banderes.

Conscients de la importància del turisme familiar a la Costa de Barcelona-Maresme, la representació teatral “Els pirates de la platja” hi fa la major part de les parades, entre elles, l’estrena, a Canet de Mar, i la cloenda, l’11 de setembre, a Montgat. Després de la bona acollida l’any passat, aquest espectacle infantil recorrerà també Vilassar de Mar, Mataró, Malgrat de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Calella, Badalona, Sant Viçenc de Montalt i Pineda de Mar. Gavà, el Prat de Llobregat i Cubelles, a la Costa del Garraf, són altres platges on també es podrà gaudir de l’espectacle.

Back to top button