superior

DestinacionsFires i Congressos

La Diputació de Barcelona, present a la World Travel Market 2022

La marca turística “Barcelona és molt més” és a la fira de Londres, una de les més importants del món del calendari professional turístic

Un any més la Diputació de Barcelona participa a la World Travel Market de Londres.
Sota la marca genèrica de “Barcelona és molt més” participa amb la marca “Costa Barcelona”. L’objectiu és donar a conèixer l’oferta turística de les comarques de Barcelona globalment fent una promoció de la Destinació Barcelona en un mercat estratègic de mitjana distància com és el britànic i per tant, prioritari per a la promoció turística de la Diputació.

La participació de la Diputació de Barcelona té lloc dins del gran estand de l’Agència Catalana de Turisme, que té una superfície de 300 m2 i on hi ha fins a nou marques turístiques catalanes i més d’una vintena d’empreses i entitats del sector.

La World Travel Market és una de les fires professionals més importants del món. Porta més de 40 edicions i és un referent global del turisme. Enguany a te lloc del 7 al 9 de novembre al recinte Excel de Londres.
Tradicionalment ha estat una de les fires amb més presència catalana, per la importància d’aquest mercat, un dels principals emissors per a Catalunya. Prova d’això és que actualment fins a set companyies aèries operen des del Regne Unit i Irlanda cap a Catalunya, des de 25 aeroports diferents. Les més importants en nombre de connexions són TUI, Ryanair, Jet2 i Easyjet.

Articles relacionats

Back to top button