superior

Destinacions

Catalunya ja suma més de 20 Destinacions de Turisme Familiar

Vilanova i la Geltrú (Costa Barcelona) i El Vendrell (Costa Daurada) són les noves Destinacions de Turisme Familiar (DTF) a Catalunya. El segell DTF compta amb 21 destinacions certificades que suposen més de 670 empreses adherides al programa DTF de l’Agència Catalana de Turisme, dades que confirmen l’aposta de Catalunya pel turisme familiar com un dels seus principals segments de mercat.

A Vilanova i la Geltrú són 38 els establiments que ja llueixen aquesta certificació: 12 allotjaments turístics (que representen el 70% de l’oferta total de la destinació); 16 restaurants, 9 empreses d’activitats culturals, d’oci i de lleure; i 1 oficina de turisme. En el cas d’El Vendrell han estat 32: 10 allotjaments turístics (el 50% del total); 10 restaurants, 11 establiments d’activitats culturals, d’oci i de lleure; i 1 oficina de turisme.

Vilanova i la Geltrú compta amb nombrosos atractius, com els sis quilòmetres de platges amb serveis i equipaments adaptats al visitant; un patrimoni ric i valuós on destaquen les cases dels indianos, els jardins romàntics o les fonts monumentals; una oferta comercial amb més de 700 establiments; i una gastronomia arrelada al treball del mar i de la terra, i basada en la qualitat del producte.

Per la seva banda, El Vendrell disposa d’una destacada oferta museística (amb la Vil·la Museu Pau Casals, el Museu Deu o la Casa Museu Àngel Guimerà, entre d’altres); set quilòmetres de platges tranquil·les, amb els distintius de Bandera Blava i ISO 14001; una intensa programació musical, on destaca el Festival Internacional de Música Pau Casals que se celebra cada estiu; un important patrimoni gastronòmic –és el bressol del Xató- i enoturístic; i una important oferta termal. El Vendrell forma part a més de la Ruta del Paisatge dels Genis.

Les DTF catalanes són: Blanes, Calonge-Sant Antoni, Lloret de Mar, Roses, Torroella de Montgrí-L’Estartit, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava; Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna i Vilanova i la Geltrú, a Costa Barcelona; Calafell, Cambrils, El Vendrell, Salou i Vila-Seca/La Pineda Platja, a Costa Daurada; i les Valls d’Àneu, Muntanyes de Prades, Berga i la Vall de Boí, a l’interior. A més, 7 destinacions (5 a l’interior i dos al litoral) es troben actualment en procés de certificació.

Articles relacionats

Back to top button