superior

AAVV i TTOOEmpreses

Guanys per a eDreams Odigeo que l’allunyen d’una crisi de cinc anys

Els resultats del primer trimestre fiscal d’eDreams Odigeo tornen a ser positius amb uns guanys de 7,7 milions d’euros. La senda dels beneficis allunya el grup del daltabaix econòmic majúscul que ha durat un lustre i del qual va començar a sortir fa poc més d’un any.

Sembla que l’estratègia escollida per l’agència de viatges online està donant resultats ajudada també per una temporada turística molt positiva en tots els camps. Els seus principals mercats en què opera -Espanya, Itàlia i França- han estirat del carro. Altres mercats considerats emergents per a la companyia com són Alemanya i el Regne Unit també han aportat creixement. El marge sobre els ingressos ha crescut tant en el negoci de vols com en els productes vacacionals donant més rendibilitat a l’empresa.

Amb això eDreams manté els seus objectius de futur. Per al 2017 espera superar els 10,7 milions reserves i els 463 milions d’euros en marge sobre ingressos, amb un Ebitda de 105 milions d’euros. eDreams s’ha marcat com a metes la millora de la rendibilitat i la inversió sostenible a llarg termini. El pla de futur preveu reduir les àrees que no són estratègiques i que no ofereixin rendibilitat.

Més dades econòmiques que la companyia ha posat en coneixement de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) són que el resultat brut d’explotació (Ebitda) es va situar en 27 milions d’euros, un 42% més, mentre que el resultat net de explotació (Ebit) va incrementar un 57%, fins als 23,1 milions d’euros, i l’Ebitda ajustat va créixer un 30%, fins als 29 milions d’euros.

Articles relacionats

Back to top button