superior

abajo

Transport

Andorra Airlines punxa abans de començar

L’Aeroport Andorra-la Seu d’Urgell es queda sense l’operativa regular de les seves instal·lacions pels problemes de la nova companyia Andorra Airlines. Els vols hauran d’esperar ja que l’aerolínia ha anunciat l’anul·lació del  primer vol i bloqueja la reserva de bitllets.

L’endarreriment i la impossibilitat de comprar bitllets a la seva web està posant en risc la credibilitat d’Andorra Airlines. La companyia declara que manté el seu projecte i que es tracta d’un retard en la data del vol inaugural que havien previst pel 30 d’abril. Han lamentat la confusió generada entre els possibles clients.

El passat mes de febrer els promotors d’aquesta nova companyia van presentar els seus plans aeris i calendaris. Tal i com va informar Comunicatur, aquesta iniciativa provocava que l’Aeroport d’Andorra- la Seu tingués una aerolínia nova i amb base permanent. La viabilitat del projecte està en entredit.

El nou calendari presentat pels propietaris apunta a finals de maig per tornar a la venda els bitllets via web. Mantenen la intenció d’operar vols regulars des de mitjans de juny. Concretament dos vols setmanals a Porto i Madrid i un a Palma de Mallorca. Un mes més tard, al juliol, obririen la ruta setmanal amb París.

Segons fonts de l’aeroport consultades per alguns mitjans de comunicació, desconeixen quan començarà a operar Andorra Airlines. Altres mitjans també informen que l’empresa no ha pogut disposar del capital necessari per adquirir la seva primera aeronau.

Articles relacionats

Back to top button