superior

abajo

Tecnologies

Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci: coneixement al servei del sector turístic

Promoure sinèrgies en el sector del turisme i de l’oci i incorporar-hi el coneixement per fer més competitiu el producte turístic són dos dels principals objectius del recentment inaugurat Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci, al Campus de la Universitat Rovira i Virgili a Vila-seca.

El Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci vol esdevenir un pol de coneixement turístic i econòmic amb projecció internacional i generar un entorn ideal per a la inversió turística en R+D+I. A més, ha de suposar una oportunitat de col•laboració entre els agents públics i privats d’una de les zones del Mediterrani amb una major orientació al turisme.

Amb una superfície de 1.200 m2, el nou equipament disposa d’espais per a agrupacions innovadores empresarials, entitats, empreses i spinoff del sector turístic i de l’oci, així com per a les associacions que formen part de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT). Actualment hi ha instal•lades: l’àrea de formació de la FEHT, l’Associació de Càmpings de Tarragona, Costa Daurada i Terres de l’Ebre i l’Agrupació d’Empreses Innovadores (AEI).

El PCT de Turisme i Oci, impulsat l’any 2006 per la Universitat Rovira i Virgili, l’Ajuntament de Vila-seca i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT), ha suposat una inversió de 2,8 milions d’euros i s’ha finançat a través de la Convocatòria d’Infraestructures de Parcs Científics i Tecnològics del Ministerio de Ciencia e Innovación.

Back to top button