superior

Mercats

Costa Brava i Costa Daurada surten al rescat del turisme rus

El turisme rus caurà aquest any de forma important. Els empresaris de la Costa Brava i la Costa Daurada ho saben. Per a minimitzar aquest descens han iniciat una activitat promocional i comercial intensa en aquest mercat.

De la mà dels mateixos operadors russos estan realitzant trobades comercials i de venda. Els agents de viatges estimen que la caiguda del rus podria ser d’entre un  20% i un 30%, atribuïble a la situació política del país, les sancions de la Unió Europea i la devaluació del ruble.

Joan Pascual, director general de NT incoming, una de les principals agències receptives, afirma que “els hotelers catalans volen seguir rebent turistes russos i que estan millorant les prestacions de serveis que els ofereixen”. Pascual diu que la frenada del rus és un problema en origen més que de destinació i per això hi ha menys marge de maniobra per actuar.

Natalie Tours ha portat a Lloret de Mar a finals de febrer a més de 200 agents de viatges de Rússia a la seva convenció anual. Amb aquesta acció volen posar de manifest que la Costa Brava segueix sent atractiva pel client rus. La directora general de la companyia, Natalia Vorobieva, ha manifestat que degut a la crisi econòmica del país està oferint paquets turístics amb preus més ajustats i millors serveis. “Amb la devaluació del ruble el client rus ha perdut poder adquisitiu i necessita comptar amb paquets més econòmics”.

A la costa Daurada els empresaris de l’associació Hotelera Salou- Cambrils- La Pineda ha intensificat la seva promoció en el mercat rus. En aquest cas juntament amb l’operador rus Coral Travel, han organitzat una setmana de visites a Moscou, els Urals i el Mar Negre per vendre la seva destinació. També tenen prevista una segona tanda de visites per altres ciutats com St. Petersburg o Kaliningrad. A més d’aquests workshops participaran en fires turístiques com Intourmarket i la MITT.

Articles relacionats

Back to top button