Lloret de Mar

Lloret presenta als operadors l’oferta de turisme familiar

Un total de catorze operadors turístics d’Alemanya, el Regne Unit, França i Rússia han participat en un viatge de familiarització que ha volgut donar a conèixer la proposta de turisme familiar de Lloret de Mar.

El viatge buscava presentar l’oferta especialitzada per a famílies que ofereixen els municipis de Lloret, Roses, Calonge, Malgrat i Santa Susanna certificats amb el segell de Turisme Familiar. Aquest segell l’atorga la Generalitat de Catalunya.

Durant la seva estada a Lloret, han gaudit d’un programa amb propostes d’allotjament, restauració i oferta complementària ajustada a aquesta modalitat.

I és que de les 31.000 places hoteleres del municipi, un total de 9.083 places, corresponents a 17 hotels, tenen la certificació de DTF (Destinació de Turisme Familiar). També hi ha 104 places d’apartaments i 2.050 corresponents a 2 càmpings.

La inversió feta entre el sector privat i el públic els darrers anys per adaptar la destinació i els seus serveis supera els 150.000 euros. Entre les diferents accions que ha realitzat el sector privat hi ha, per exemple, que allotjaments i establiments del sector de la restauració han incorporat canviadors de bebès, espais infantils, activitats de dinamització, adaptadors de cadires infantils, pitets i menús infantils. En el camp del comerç els establiments han de disposar de carros de compra amb cadiretes, zones d’oci, etc. Aquests últims anys, l’Ajuntament també ha dut a terme nombroses accions per adaptar la destinació. Destaquen la instal•lació de parcs infantils, tòtems d’orientació per als nens, serveis de miniclub a les platges i marxandatge específic.

L’Ajuntament ha posat en funcionament el servei de miniclub a la platja de Lloret, fins el dia 11 de setembre i, el proper 1 de juliol, s’amplia aquest servei a la platja de Fenals fins el 31 d’agost. / Noticia emesa per Lloret Turisme

[HOME]

Back to top button