superior

Destinacions

Viure una experiència diferent a la Sagrada Família, la Pedrera i la Casa Batlló

Les joies arquitectòniques del modernisme s'apliquen per oferir noves possibilitats als visitants

Els visitants dels edificis modernistes més emblemàtics d’Antoni Gaudí podran enriquir la seva experiència amb la realitat virtual o sensorial.

L’any passat va ser la Casa Batlló la que va inaugurar una experiència de realitat augmentada. En el cas de la Pedrera (Casa Milà), a partir del mes de juliol, ofereix una experiència immersiva de realitat mixta (primera a Espanya en utilitzar ulleres hologràfiques). Vol ser una nova manera de gaudir d’aquest edifici Patrimoni de la Humanitat barrejant la realitat virtual amb la realitat física.

La tecnologia es posa al servei del visitant perquè descobreixi noves sensacions gràcies a l’atmosfera que es crea mitjançant la música, els hologrames i les ulleres RV. La nova visita compta amb elements interactius que guien el visitant, però la intenció dels responsables és que la tecnologia sigui un complement i no restin el protagonisme al monument.

Els turistes poden adquirir aquesta visita a La Pedrera magical vision amb un tiquet particular de 18 euros que es pot complementar amb l’entrada general. La seva vocació és clarament turística, ja que s’ofereix en 11 idiomes.

A la Sagrada Família la proposta és totalment inclusiva. Les persones invidents o amb deficiència visual tenen per primera vegada una maqueta tàctil que reprodueix amb tot luxe de detalls la torre que corona el temple i la seva nova estrella inaugurada el mes de desembre passat. Aquest atractiu turístic, el més important de la ciutat de Barcelona, ​​ha fet un pas més per adaptar-se als turistes amb una proposta accessible. La Torre de Maria, ja la poden “veure” les persones cegues a través de les pròpies mans. La maqueta fa 1,2 metres i s’uneix a la que ja existeix de la planta general de la basílica.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button