superior

Hotels

El Grup Hotusa, premi Príncipe Felipe a l’excel.lència turística

El Grup Hotusa ha rebut el premi "Príncipe Felipe a la Excelencia Turística 2008", que atorga el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç per la seva contribució “a l’increment de la competitivitat en la indústria turística espanyola així com a la consolidació de la seva posició en el mercat turístic internacional”.

Els premis "Príncipe Felipe a la Excelencia Empresarial" són el màxim guardó que pot rebre una empresa espanyola i s’atorguen en diferents categories. En l’apartat d’empresa turística el Grup Hotusa pren el relleu de NH Hoteles, guanyadora el 2006-2007. El Grup Serhs es va adjudicar l’edició de 2005.

La companyia turística presidida per Amancio López va presentar, recentment, els resultats de 2007 en què va facturar 714 milions d’euros, un 18% més que a l’any anterior. El grup integra, entre d’altres, les cadenes d’hotels independents Hotusa Hotels i Elysées West Hotels, el representant hoteler Keytel, la central de reserves Restel, l’empresa tecnològica IGM Web i el portal de reserves on-line Hotelius.com. A més, disposa d’una divisió d’explotació hotelera formada per una cartera de 81 establiments, 46 dels quals s’integren a la cadena Eurostars Hotels.

L’acte de lliurament es farà el proper 19 de juny a Madrid i estarà presidit pel Príncep d’Astúries.

Back to top button