Formació

Activen un nou pla de formació integral per al sector turístic català

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha posat en marxa cursos adreçats als professionals del turisme per contribuir a l’increment de la competitivitat de les empreses i entitats turístiques.

El un nou pla de formació s’anomena #formacióturismecat i ofereix 24 cursos, que sumen un total de 350 hores lectives, i que s’impartiran a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Manresa, La Seu d’Urgell, Tortosa, entre d’altres ciutats. Fins a 1.000 persones poden inscriure’s en aquesta formació especialitzada.

Segons explica la Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme la transformació digital té un paper clau en aquests cursos que estan pensats per a tot tipus d’empreses, ja siguin petites i mitjanes com grans actors del sector turístic.

Els cursos s’articulen a través de 3 itineraris formatius:

  • Itinerari 1: Innovació en producte i servei turístic per donar resposta als reptes actuals en la creació de productes innovadors.
  • Itinerari 2: Transformació digital per facilitar la immersió de les iniciatives turístiques en l’actual dinàmica de transformació digital.
  • Itinerari 3: Màrqueting Digital i comercialització per a una òptima utilització de les noves tecnologies com a instrument de màrqueting.

Tota la informació sobre els cursos, així com les inscripcions es poden realitzar a través del web: http://act.meet2b.org/web/cursos/index

Articles relacionats

Back to top button