superior

DestinacionsFormació

El Costa Brava Girona Convention Bureau innova en la manera de promoure el turisme de negocis

Cada dia costa més atreure l’atenció i l’interès de les empreses a les accions promocionals. El Costa Brava Girona Convention Bureau sembla que ho té clar i ha decidit fer una proposta nova, més amena i atractiva per presentar la seva oferta de negocis.

Més de 70 professionals d’agències d’esdeveniments i organitzadors corporatius de l’àrea de Barcelona es van donar cita a la trobada anual Afterwork Costa Brava per “interactuar” amb 36 sis representants de les empreses de turisme de negocis, reunions i incentius de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

L’esdeveniment promocional va utilitzar una fórmula original per presentar l’oferta de reunions de la Costa Brava: ho va fer a través d’un Escape Room. L’humorista Víctor Parrado va ser el conductor d’una vetllada on les empreses associades al Convention Bureau van dinamitzar la sessió animant als assistents a resoldre l’enigma de l’Escape Room Costa Brava Girona.

Les empreses barcelonines van haver de superar els reptes plantejats per les empreses MICE de Girona sobre característiques genuïnes de l’oferta de turisme de reunions de la demarcació. A través d’aquestes proves, els participants van recórrer llocs comuns, com els volcans de la Garrotxa, la ruta del vi DO Empordà, el surrealisme dalinià, les llegendes de Girona o el Lloret dels indians, entre altres propostes.

L’objectiu del convention era demostrar les oportunitats que presenta l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com alternativa a les grans ciutats europees.

Articles relacionats

Back to top button