superior

MercatsDestinacions

La Costa Brava intensifica la seva promoció a Alemanya pensant en l’estiu

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de la Diputació de Girona, ha dut a terme una important acció al mercat alemany a dos mesos de l’inici de la temporada alta. Les accions, centrades en comunicació i promoció, han tingut lloc a Berlín i Frankfurt.

A la capital alemanya es va realitzar una presentació exclusiva a periodistes i prescriptors especialitzats en viatges i gastronomia. L’acte va tenir lloc a l’hotel Das Stue, on és troba el restaurant Cinco by Paco Pérez, propietat d’aquest conegut cuiner gironí que és ambaixador de la Costa Brava.

A Frankfurt, en canvi, és va celebrar un workshop de la Costa Brava i el Pirineu de Girona on van participar 64 agents i operadors turístics d’agències majoristes i minoristes, algunes tan destacades com ADAC, Der Touristik, Geschäftsstelle & Reisebüro Offenbach, Thomas Cook, Primus Tours, First Reisebüro, Stewa Touristik, Geock’o, Bavaria Fernsreisen o Der Deutches Reisebüro. També es van convidar a cinc mitjans de comunicació. Per part gironina hi van participar sis entitats i empreses dels sectors de l’allotjament, agències receptives i empreses de turisme de reunions.

La delegació gironina a Berlín i Frankfurt va estar encapçalada per Marta Felip, vicepresidenta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que va destacar l’interès dels alemanys per la destinació en general i per les destinacions de turisme familiar, els paquets específics de senderisme, cicloturisme i enogastronomia en particular.

Importància del mercat alemany
L’interès pel mercat alemany, que és renova cada any, no és banal. Segons les dades de l’Observatori Turístic de la Generalitat de Catalunya, 1,5 milions de turistes alemanys van triar Catalunya com a destinació durant 2016. La despesa generada pels alemanys va ser d’1,1 bilions d’euros i la despesa mitjana per persona va ser de 118 euros. Per tot això el mercat alemany ocupa el tercer lloc en importància, tant a Catalunya com a la Costa Brava i es preveu que aquest any evolucioni a l’alça.

Articles relacionats

Back to top button