superior

Allotjament

Els ajuntaments inicien tràmits per crear espais d’autocaravanes

La competència als càmpings està servida. Alguns municipis turístics estan creant àrees d’acollida d’autocaravanes que ofereixen uns serveis similars als càmpings que es troben en els seus termes municipals. Les instal·lacions dels ajuntaments atrauran clients que fins ara pernoctaven en els càmpings.

Amb l’objectiu d’evitar que les autocaravanes ocupin la via pública, els ajuntaments activen les àrees d’acollida d’autocaravanes. Un d’aquests municipis serà Tossa de Mar, a la Costa Brava. L’ajuntament ha informat que el proper any obrirà una àrea de servei i d’estacionament d’autocaravanes. Es tractarà d’un servei municipal que atorgarà a un gestor privat mitjançant una licitació.

El consistori destinarà un terreny de 1.850 m2 situat a l’Avinguda Catalunya, al costat del parc dels bombers i a poca distància de dos dels cinc càmpings que hi ha a la localitat. De fet, el càmping Can Martí es troba a escassos 300 metres de distància i el Càmping Tossa a 5 minuts en vehicle.

Aquesta nova àrea estarà oberta tot l’any i permetrà l’estada màxima d’uns dos dies (48 hores). Comptarà amb vigilància i barreres d’accés. La capacitat de la futura instal·lació serà per a 26 autocaravanes que tindran serveis d’evacuació de les aigües residuals, lavabos, electricitat i aigua potable.

L’alcaldessa Gisela Saladich ha declarat que els interessa aquest turista itinerant en autocaravana, que és molt actiu durant de tot l’any. També ha volgut explicar que no es tracta d’un càmping encobert, sinó una zona de pas.

Articles relacionats

Back to top button