superior

abajo

Destinacions

Tornen les accions d’Arran amb atacs al turisme de València i Barcelona

Membres d’Arran, l’organització juvenil vinculada a la CUP, ha atacat dos autobusos turístics interceptándolos durant la seva ruta i llançant-los pots de fum al seu interior.

L’organització es troba en plena campanya estival atribuint al turisme efectes negatius sobre la societat: la massificació que provoca l’expulsió de veïns dels seus barris i l’especulació capitalista del turisme.

Els activistes no han tingut en compte la presència de turistes i el risc que suposa una acció d’aquestes característiques que a part de mediàtica pot comportar danys importants. Com es veu en les imatges han llançat dos pots de fum a la part superior descoberta dels busos.

L’acció reivindicativa també incloïa la col·locació d’una pancarta amb el missatge ‘Aturem la massificació turística als Països Catalans’. Aquesta mobilització és continuació de la portada a terme l’any passat quan uns encaputxats van parar l’autobús i van punxar les rodes i van realitzar pintades

La imatge de ciutat i la imatge del turisme a Barcelona segueix tocada. Amb accions mediàtiques d’aquestes característiques es transmet un missatge de destinació poc amable per als turistes.

Articles relacionats

Back to top button