superior

Destinacions

Municipis de Lleida promocionen el turisme de l’oli

Els pobles d’Arbeca, el Cogul i la Granadella (les Garrigues) i Torrebesses (el Segrià) han posat en marxa amb el suport de la Diputació de Lleida un paquet turístic destinat a promocionar el seu patrimoni cultural i el producte estrella de la zona, l’oli d’oliva.

Amb el nom de “Fem un tomb? Història, oli i pedra”, aquests municipis han presentat una iniciativa destinada a dinamitzar el turisme a la zona amb la promoció de quatre equipaments culturals (la fortalesa ibèrica dels Vilars d’Arbeca, el Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre del Cogul, el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses i el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya de la Granadella) i els productes més emblemàtics de cada localitat, especialment l’oli d’oliva extra verge.

La nova oferta té el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, que ha imprès fullets turístics i cartells de la ruta que es distribuiran en els espais turístics de les comarques lleidatanes i que difondrà la iniciativa per mitjà de les xarxes socials.

Les persones que visitin algun dels equipaments que formen part de la ruta i que presentin el fullet obtindran un segell acreditatiu. Quan el visitant tingui el segell de tres espais podrà accedir de forma gratuïta al quart.

Concert de l’Oli de les Borges Blanques

D’altra banda, el 16 de gener tindrà lloc la 3a edició del Concert de l’Oli de les Borges Blanques a la capital de les Garrigues. El concert s’ha programat en el marc de la Fira de l’Oli, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de les Borges Blanques i el Patronat de la Fira de les Garrigues. Aquesta edició del concert, que té també el suport de la Diputació de Lleida, comptarà amb la presència dels grups de rock català Els Catarres i Germà Negre i del DJ July. La previsió dels organitzadors és superar els 1.200 assistents./ Notícia emesa pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

Articles relacionats

Back to top button