superior

AAVV i TTOO

L’Imserso, aturat després de la suspensió del concurs

Es desconeix el futur dels viatges subvencionats de la tercera edat del programa Imserso després que el concurs públic quedés anul·lat pel Tribunal Administratiu. Inicialment l’adjudicació va recaure en Mundosenior però ara s’obre una etapa de reavaluació de les ofertes presentades.

En aquests moments les agències de viatges no tenen cap paquet que oferir d’aquest programa i passa el temps i no sembla que durant els propers mesos es puguin iniciar les reserves. L’adjudicació se la disputen Mundosenior (formada per Globalia i Barceló) i Mundiplan (Alsa, Gowaii, IAG7 i Iberia), que va presentar recurs i va demanar al tribunal administratiu que es realitzés una nova valoració de les propostes. Mundiplan podria doncs guanyar el concurs. Fonts d’aquesta UTE han mostrat el seu convenciment que “d’aplicar-se els criteris d’avaluació seran els adjudicataris i que estaran en condicions per engegar les reserves de forma immediata”.

Centenars d’hotels mantenen les portes obertes en temporada baixa gràcies a l’Imerso. Llocs de treball i proveïdors estan pendents d’aquesta resolució. Més de dos milions de persones majors, potencialment beneficiàries dels viatges, haurien d’haver estat ja contactades per informar-los dels paquets Imerso i les agències haurien d’haver iniciat les reserves.

El sector no creu que abans de gener es pugui engegar el programa d’aquesta temporada tot i que el Govern vol desbloquejar la situació i accelerar al màxim els terminis.

Articles relacionats

Back to top button