superior

Allotjament

Ajudes de 15 milions per impulsar el wifi en hotels i càmpings

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha convocat les ajudes per a millorar la connectivitat sense fils del sector de l’allotjament. A través de l’entitat pública Red.es destina un pressupost total de 15 milions d’euros als quals poden optar els establiments hotelers i de càmping.

La convocatòria busca proporcionar ajudes a pimes perquè els establiments ofereixin servei gratuït de qualitat als clients. La multiplicitat de dispositius dels turistes requereix cada dia ampliar la capacitat de cobertura del servei sense fil. Clients d’hotels i càmpings connectats a Internet des de qualsevol part de l’allotjament, aquest és un dels objectius del programa.

El Ministeri subvencionarà tant les despeses associades al desplegament o millora de la connectivitat sense fil com les despeses de contractació d’una nova línia d’accés a internet. El període de presentació de sol·licituds, que de forma imprescindible s’hauran d’emplenar per via telemàtica, serà d’entre el 15 d’octubre i el 16 de novembre de 2015.

Les inversions subvencionables hauran de ser superiors als 6.250 euros. Una pime podrà sol·licitar finançament per a diferents establiments encara que haurà de presentar una sol·licitud diferent per a cadascun d’ells. Aquestes ajudes formen part de programa genèric del Govern d’implantació de les TIC en les pimes espanyoles.

Pot consultar detall de les ajudes en el Butlletí Oficial de l’Estat

Articles relacionats

Back to top button