superior

EmpresesAllotjament

CaixaBank, la gran financera del sector hoteler

La línia de negoci turístic i hoteler de CaixaBank va concedir l’any passat 2.260 milions d’euros de crèdit al sector de l’allotjament turístic.

En 2019 va finançar més de 3.300 operacions creditícies a tot l’Estat. L’entitat va incrementar un 16% la concessió de crèdits i se situa com a líder bancari en el mercat turístic.

La Comunitat Autònoma que més volum de crèdit va sol·licitar a CaixaBank va ser les Illes Balears amb més de 900 milions, seguit de Catalunya amb 540 milions i en tercer lloc, a més distància, Andalusia amb un volum de crèdits de 220 milions. La línia de negoci comprèn el ventall d’allotjament turístic des de l’hotel fins al càmping.

Segons la companyia, a més d’assessorar les inversions dels seus clients i fomentar la modernització de la planta hotelera existent, també promouen el finançament de la compra d’actius hotelers i la de projectes de nova construcció. Un dels seus punts forts és la realització d’anàlisis prèvies gratuïts tant en el segment de vacances com l’urbà.

CaixaBank manté un acord estratègic amb la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) que li permet periòdicament mantenir trobades amb empresaris referents del sector per situar els seus productes amb més eficàcia. A més, CaixaBank és membre de l’Organització Mundial del Turisme convertint-se en el primer banc europeu en afiliar-se a aquest organisme.

Articles relacionats

Back to top button