superior

Destinacions

Èxit internacional de la campanya turística de Catalunya

‘La Ruta de l’Atzar’ s’està convertint en el film de més èxit internacional que ha promogut Turisme de Catalunya. Aquest vídeo promocional acumula un palmarès de 5 Grand Prix en els festivals d’Istambul, Berlín, Riga, Tortosa i Veliko Tarnovo (Bulgaria).

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha presentat la seva campanya al circuit de Festivals de Films Turístics que aplega certàmens d’arreu del mon i està rebent un reconeixement excepcional. L’últim premi que ha rebut ha estat el Grand Prix a millor pel·lícula de l’Istanbul International Tourism Film Festival. El director de Màrqueting Operacional de l’ACT, Miquel Alabern, que va recollir el guardó, explica que la seva estratègia promocional fa una clara aposta pels formats digitals i per adaptar els continguts a cada canal per assegurar-ne la bona rebuda per part dels espectadors o usuaris.

Alabern assegura que l’audiovisual és “una prioritat en la creació dels nostres continguts” perquè és “el format més consumit a nivell digital”. La bona acollida de ‘la Ruta de l’Atzar’ entre el jurat del circuit, format per directors, productors i professionals del món cinematogràfic i de la comunicació, reforça aquesta estratègia audiovisual de l’storytelling.

“Si en els darrers anys estem tendint a l’audiovisual i les experiències”, el responsable de màrqueting de l’ACT anuncia que estan treballant per orientar la promoció de Catalunya “a través de la realitat virtual i la realitat augmentada, convertint-nos en una destinació pionera en l’ús d’aquests formats.”

Articles relacionats

Back to top button