superior

abajo

Destinacions

Cap d’Any i Walking Tour nadalenc a Barcelona

Enguany, Barcelona tindrà per primera vegada –i gràcies als diners generats pels mateixos turistes a través de la taxa- una Festa de Cap d´Any que neix amb la intenció de convertir-se en una cita turística ineludible com la d’altres tantes capitals del món.

Turisme de Barcelona, recollint la petició dels hotelers de la ciutat que reclamaven una celebració d’aquest tipus, ha triat com a escenari la font màgica de Montjuïc. Les tradicionals 12 campanades seran seqüenciades amb focs d´artifici i un espectacle a càrrec de La Fura dels Baus acomiadarà el 2013 i donarà la benvinguda a l’Any Nou.

L’arribada del Nadal també ha inspirat la creació d’una nova ruta dels Walking Tours. Per gaudir dels atractius que la ciutat ofereix als visitants durant aquesta època de l’any, s’ha creat el Barcelona Walking Tour Christmas, una ruta a peu que permet conèixer tradicions nadalenques de la ciutat i inclou una degustació de torró.

L’itinerari permet recórrer vies, places i carrerons de la ciutat. Espais tan emblemàtics com l’avet del Portal de l’Àngel, la fira de Santa Llúcia; i els carrers Avinyó i Petritxol. Conèixer la figura i història del tió, sorprendre’s amb la il•luminació de la ciutat, i descobrir la tradició de la loteria i del caganer, són algunes de les altres propostes del recorregut.

[HOME]

Back to top button