Transport

Quin és el vol comercial més llarg del món?

18 hores i 45 minuts és el temps que triga el vol comercial més llarg del món que realitza un Airbus A350-900 d’última generació de Singapore Airlines.

La connexió sense escales entre Singapur i Nova York, de 16.700 quilòmetres i quasi 19 hores de vol, s’ha convertit en el vol més llarg. Supera a la connexió entre Doha i Auckland (Nova Zelanda) que operava Qatar Airways que fins ara era el que tenia aquest rècord.

El primer vol s’ha iniciat aquest mes d’octubre amb sortida de l’aeroport Changi de Singapur i arribada a l’aeroport de Newark a Nova York. L’aeronau té capacitat per a 160 passatgers i 13 tripulants. El preu del bitllet és de 1.800 euros en turista i més de 3.700 en preferent. Els clients s’estalvien entre 4 i 6 hores de viatge en escales i transits en altres aeroports.

Per superar un vol tan llarg la companyia ha adequat tots els serveis: pantalles personals amb hores de cinema, jocs i oci ; i seients dissenyats amb més espai que tenen cura del descans dels viatgers i mitiguen els efectes del sedentarisme i el ‘jet lag’.

Articles relacionats

Back to top button