superior

Destinacions

Costa Brava presenta dues accions innovadores a les xarxes socials

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Patronat de Turisme de l’Emilia Romagna, a Itàlia, han engegat la primera acció promocional conjunta de màrqueting digital. Es tracta del EUROBLOGTRIP FOOD & WINE i consisteix en un viatge de familiarització de bloguers especialitzats en gastronomia i enologia a aquestes dues regions europees.

Aquesta acció neix arran de les similituds existents entre l’estratègia de màrqueting digital que els organismes de promoció turística de ambdues zones segueixen per generar continguts a les xarxes socials i així atraure a un públic objectiu interessat en l’enogastronomia. El viatge a la demarcació de Girona ha tingut lloc entre el 6 i el 9 d’octubre i el viatge a Itàlia del 9 al 12 d’octubre.

Euroblogtrip1.CadaquésAquesta iniciativa inèdita entre dues destinacions similars i competidores potencials, no es presenta com una competició, sinó com un posicionament conjunt que pot interessar molt a viatgers de procedència llunyana, com ara els Estats Units, Àsia o Austràlia. En aquest sentit, Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha manifestat que «Som dues regions que disposem de patrimoni cultural i gastronòmic valorat i que potenciem. Junts reunim els dos millors restaurants del món i una de les concentracions més grans d’estrelles Michelin, tot acompanyat amb productes d’altíssim nivell, distingits amb segells de qualitat agroalimentària. Aquest és un primer pas en una relació d’entitats que serà llarga i que portarà altres projectes promocionals i fires a ambdues destinacions».

La regió d’Emilia Romagna està situada per sobre de la Toscana i la seva capital és Bolonia. Algunes de les ciutats més conegudes de la zona són també les que van lligades a productes gastronòmics, com Ferrara, Módena o Parma.

Els usuaris de les xarxes socials que vulguin seguir l’evolució de les experiències dels bloguers a la demarcació de Girona i també a l´Emilia Romana poden fer-ho utilitzant els perfils a Facebook, Twitter i Instagram del Patronat, les etiquetes #EuroFoodTrip #InCostaBrava i #InPyrenees, o bé accedint a l´apartat “Amb uns altres ulls” del web oficial.

Promoció mitjançant l’App WeFitter

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona segueix sent una de les institucions més capdavanteres en la promoció a través de les noves tecnologies. En aquest sentit s’ha presentat la nova plataforma Costa Brava Pirineus Sports Friendly, de l’aplicació WeFitter.
WeFitter és una App gratuïta que recompensa l’exercici diari que fa l’usuari i que promou també un estil de vida saludable, incloent-hi l’alimentació. Les recompenses són en forma de descomptes, regals i promocions exclusives. A l’Estat espanyol aquesta comunitat ja compta amb més de 50.000 esportistes i aficionats a l’esport.

Amb aquesta acció es vol incentivar el turisme esportiu a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, donant visibilitat a les empreses del territori lligades al món del ciclisme, el senderisme i el triatló, activitats amb força implantació a la demarcació.

A l’altre banda, els usuaris de Wefitter poden accedir a una sèrie de reptes que se’ls presenta i si els superen, obtenen premis. Però també poden accedir sense participar en els reptes. En aquest cas el que fan és esport i així acumulen calories que després poden bescanviar per premis que ofereixen les empreses del territori.

La plataforma gironina disposa de diverses seccions amb informació del territori, vídeos promocionals i diferents ambaixadors del Club de Natura i Turisme Actiu del Patronat. D’aquesta manera el Patronat vol ludificar l’oferta esportiva i turística de la zona al mateix temps que posa la plataforma a disposició d’entitats i empreses turístiques relacionades amb esdeveniments esportius que tenen lloc a la demarcació de Girona, a fi de seguir generant nous reptes que difonguin l’oferta esportiva de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Articles relacionats

Back to top button