superior

CETT

Premis Alimara 2010

S’ha celebrat la XXVI edició dels premis Alimara, organitzats conjuntament pel CETT i el Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC). L’acte de lliurament ha comptat amb una nodrida assistència de representants del sector turístic i, enguany, també de l’esport, en una nit que ha suposat un nou reconeixement a la tasca del Barça en la projecció internacional de Barcelona i de Catalunya. Ramon Bagó, president emèrit del SITC, també ha estat guardonat amb un Alimara Especial després d’una llarga trajectòria al capdavant del saló.

Els premis Alimara reconeixen la qualitat i la innovació del material de promoció turística tant de les institucions públiques com de les empreses privades. Els guardonats d’aquesta edició han estat:

-Àmbit territorial autonòmic: la campanya “Fes-te fan de Catalunya”, de l’Agència Catalana de Turisme, i menció especial per al web www.ub.edu/mapaturismecat

Àmbit territorial local: el web wwwlloretdemar.org, de Lloret Turisme, i menció especial a la campanya “El camí dels cavalls”, de la Fundació Destí Menorca.

Àmbit de grans empreses del sector: el web www.parador.es, de la campanya “Paradores como siempre, hoteles como nunca”, de Paradores de Turismo de España.

Àmbit de pimes (ex aequo): el llibre L’emoció de descobrir la Costa de Barcelona-Maresme, de Publintur, i el web www.nekatur.net, de l’Asociación de Agroturismos y Casas Rurales de Euskadi.

Premi Alimara CAT Turisme: la campanya del Medio Campidano Ambiente, Storia, Arte e Cultura (Sardenya), de la província de Medio Campidano.

Premi Alimara dels estudiants del CETT: la campanya “Enkarterri en ti”, de Turismo Encartaciones Enkartur.

Alimara Especial: Ramon Bagó i FC Barcelona.

Jurat dels Premis Alimara 2010

El jurat d’aquests premis el formen Miquel Alsius, president del Grup CETT , Maria Abellanet, directora general del Grup CETT; Carme Ayala, d’Onda Rambla/Punto radio; Jaume Font, sotsdirector general de Programació turística de la Generalitat de Catalunya; Joan Miquel Gomis, director del Programa de Turisme dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC; Dolors Perramon, cap del Servei de Foment de l’Ús de la llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística; Marta Serra, directora del SITC; i, aquest any s’ha incorporat Enric Domingo, director de Comunicatur.

Back to top button