superior

Destinacions

Injecció de 64 milions d’euros a Lloret de Mar en tres anys per a la seva reconversió

Segueix endavant el compromís de les administracions i el sector empresarial per desenvolupar el Pla operatiu de renovació turística de Lloret de Mar.

La Generalitat de Catalunya, l’ajuntament de Lloret, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Mesa Empresarial de Lloret han signat un conveni pel període 2017-2019 valorat en 63,7 milions d’euros que es destinaran a millorar la destinació. Finançaran actuacions com ara la millora i modernització de les infraestructures i serveis hotelers, la millora i finalització dels camins de ronda, un pla de dinamització comercial i actuacions vinculades a la ciutat esportiva.

En concret, les tres administracions es comprometen a invertir un total de 3,7 milions d’euros: 1.550.000, la Generalitat; 1.550.000, l’Ajuntament de Lloret de Mar; i 600.000, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. I per altra banda, el sector privat adherit a la Mesa Empresarial s’ha compromès a invertir un total de 60 milions d’euros també al llarg d’aquests tres anys.

El Pla operatiu de Lloret de Mar forma part del primer projecte pilot de reconversió de destinacions madures que es posa en marxa a Catalunya. El Pla inclou 29 propostes d’actuacions en els àmbits de la connectivitat i mobilitat del municipi; regeneració urbana; modernització, renovació i noves inversions a la planta d’allotjament i en oferta turística en general; eficiència energètica i telecomunicacions; i creació i consolidació de productes estratègics, esdeveniments i segments d’alt valor. El pla incorpora també altres projectes com ara la creació de la nova Ciutat del Turisme i l’Oci; Lloret Ciutat Esportiva; i la dinamització de les platges a partir de la instal•lació de noves activitats i propostes d’oci, cultura, esportives i entreteniment.

Articles relacionats

Back to top button