Autocar

BUSCLIC, un nou servei de trasllats porta a porta per a turistes

L’empresa Avantgrup, especialitzada en mobilitat i transport turístic per carretera, ha desenvolupat un servei personalitzat de trasllats a mida per a turistes. BUSCLIC és la solució pensada per donar resposta a les necessitats de desplaçaments porta a porta.

Segons indiquen des d’Avantgrup la idea d’aquest servei sorgeix com a resposta a una situació habitual com són els trasllats a l’aeroport. “Els turistes que marxen de vacances sovint han de deixar el propi vehicle en un pàrquing o s’han de fer acompanyar per a un familiar”, comenta l’empresa de transport. A la web www.avantgrup.com es pot contractar el servei de trasllat des de 1 a 54 places. “L’avantatge d’aquest sistema és que el preu no és fix sinó que s’ajusta en funció del número de places contractades, no es paga per vehicle sencer, sinó només per les places utilitzades”, expliquen des d’Avantgrup.

A banda del trasllat a l’aeroport aquest nou servei també vol donar resposta a altres necessitats com són excursions, trasllats per desplaçaments esportius, visites, etc. El servei que ofereix BUSCLIC actualment cobreix l’àmbit de les comarques de Vallès Occidental, el Barcelonès i el Baix Llobregat.

Transportista oficial de l’Europeu d’Atletisme

L’empresa Avantgrup s’ha encarregat de la mobilitat dels atletes participants en el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. Ha gestionat els desplaçaments dels atletes i el personal de l’organització entre els hotels i les instal•lacions. Més de 1.400 persones que han disposat d’una flota de més de 160 vehicles gestionat per Avantgrup.

Back to top button