superior

abajo

Destinacions

Per primera vegada s’incorpora un poble català a la llista dels més bonics d’Espanya

L’associació Els Pobles més Bonics d’Espanya ha decidit incloure a la seva xarxa el primer poble català. Es tracta de la localitat de Bagergue de 102 habitants, a la Vall d’Aran.

Les localitats incloses en aquest llistat tan selecte gaudeixen d’un bon impacte a nivell internacional que contribueix a la seva projecció a nivell turístic. Bagergue és un dels onze nous pobles més Bonics d’Espanya 2019.

Destaca per ser el poble més alt de la Val d’Aran (1.400m) i combinar la neu en els hiverns i les flors a la primavera. En aquest sentit, la localitat també ha estat reconeguda per l’associació Viles Florides pel seu valor natural i paisatgístic lligat a l’ornamentació floral.

La xarxa de Pobles més Bonics d’Espanya ja compta amb 79 poblacions que s’han sotmès a l’examen de l’associació. Totes elles han de disposar d’un recurs patrimonial natural o arquitectònic certificat. Castella i Lleó és la Comunitat Autònoma amb més pobles inscrits a la xarxa, 20, seguida d’Andalusia amb 14. Catalunya ja compta amb el seu primer municipi a la llista. El País Basc, Madrid, Navarra, les Illes Canàries i les Balears també tenen un únic poble en aquesta llista.

Articles relacionats

Back to top button