superior

Destinacions

Nova marca gastronòmica, Sabors Maresme

El Consorci Costa del Maresme aposta per la gastronomia com atractiu turístic de la seva comarca

La comarca del Maresme activa una distinció per promocionar turísticament i posar en valor els seus productes locals. Crea la marca Sabors Maresme amb l’objectiu de donar visibilitat les empreses que treballen amb els productes gastronòmics de proximitat, singulars i identitaris del territori, tant de la terra com del mar.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa el sector gastronòmic i destaca la seva excel·lència com actiu turístic d’alt valor. Sota la marca ha agrupat restauradors, allotjaments i empreses d’esdeveniments i activitats gastronòmiques.

Segons informa el Consoci, “Sabors Maresme neix amb més d’una seixantena d’establiments adherits i està obert a que les empreses vinculades a l’enogastronomia de la comarca s’hi adhereixin de forma gratuïta. Els restauradors que s’hi vulguin sumar han de complir requisits com comprar als productors del Maresme, oferir elaboracions típiques de la comarca i indicar-ho a la carta, entre d’altres”.

La presidenta del Consorci, Carme Ponsa, explica que a la nostra comarca tenim molt per oferir, i aquesta cultura culinària s’ha d’estendre al turisme local i fer-lo visible a tot el món. Els productors demanen aquest tipus de divulgació ja que sovint són els residents més propers els que no coneixen els seus productes, diuen.

Articles relacionats

Back to top button