superior

Aeri

Vueling inicia la seva expansió fora d’Espanya

Vueling obrirà, a final d’abril de 2011, una base estable a la regió francesa de Toulouse, segons ha anunciat la mateixa companyia aèria. D’aquesta manera, Vueling inicia, després de la seva fusió amb Clickair al juliol de 2009, la seva expansió fora de l’Estat espanyol i cap a aeroports regionals d’arreu d’Europa.

Des de Toulouse, capital de la regió francesa de Midi-Pyrenées, Vueling oferirà vols directes a 4 noves destinacions: Pisa, Venècia, Eivissa i Màlaga. Així mateix, també ampliarà les connexions d’aquesta capital francesa amb Barcelona, Amsterdam i París. Des del proper mes de desembre, ja estaran a la venda els bitllets per a totes aquestes destinacions.

La nova base de Vueling serà la vuitena de la companyia i la primera que obre fora de l’Estat espanyol. De fet, aquesta aerolínia ha manifestat la seva intenció d’obrir noves bases en altres aeroports regionals d’Europa, tot i que no descarta tampoc els aeroports principals.

Així mateix, Vueling ha obert, a l’aeroport de Lleida-Alguaire, una nova connexió entre Lleida i Barcelona, que tindrà una freqüència de dos vols setmanals. Per al llançament d’aquesta nova ruta, l’aerolínia ofereix els bitllets a només 9 euros, un preu que mantindrà fins al mes de gener.

D’altra banda, Vueling ha tancat la connexió entre Lleida i París.

Back to top button