superior

AAVV i TTOOFormacióMercats

Un terç dels turistes britànics té previst viatjar a Espanya el 2021

Existeix incertesa sobre el comportament del mercat emissor britànic una vegada activat el Brexit. Les previsions en aquest sentit són molt positives atenent a les dades facilitades per les agències de viatges del Regne Unit.

Una enquesta d’ABTA (Association of British Travel Agents) confirma que un de cada tres turistes del seu país inclou en els seus plans de vacances per al 2021 un viatge a una destinació espanyola. Espanya és el primer país estranger al què viatjaran, per davant de França, Estats Units i Itàlia; i Canàries el destí preferit.

ABTA explica que la tendència dels turistes britànics és repetir destinació. També s’incrementa el percentatge dels britànics que volen tancar una reserva de vacances en els propers mesos. Les ganes de superar el coronavirus estan molt latents entre la ciutadania. Amb tot això Espanya se situa en molt bona previsió turística en aquest mercat.

Per ara aquestes dades són enquestes i previsions. La pandèmia segueix avançant i les reserves es faran realitat quan la vacunació faci el seu efecte i torni certa normalitat creant entorns segurs que permetin els viatges internacionals.

Articles relacionats

Back to top button