superior

Transport

MSC Cruceros vol activar-se plenament a l’estiu

La companyia MSC Cruceros ja treballa amb la vista posada en aquesta temporada estival. La naviliera ha llançat la seva campanya d’estiu del 2022 per captar clientela sota el programa “Creuer amb confiança”.

Els creuers han estat un dels més afectats per la covid. Tot i les mesures imposades a l’inici de la pandèmia la propagació del virus als creuers van ser notícia. MSC vol ara promocionar el seu protocol de salut per donar seguretat als futurs viatgers.

A més d’aquest reclam, la companyia aplicarà una política de reserva flexible per a aquest estiu. MSC va ser de les primeres navilieres que van iniciar els creuers després de l’aturada mundial provocada per la pandèmia.

Una de les garanties de salut que posa la companyia és que abans d’embarcar tots els passatgers més grans de 12 anys hauran d’estar vacunats amb la pauta completa i els nens menors d’aquesta edat hauran de presentar una prova negativa. Alhora, la tripulació, a més d’estar completament vacunada, se sotmetrà regularment a proves Covid.

Articles relacionats

Back to top button